Yazarlar, Kitap Fuarında okuyucularıyla buluşuyor

Yazarlar, Kitap Fuarında okuyucularıyla buluşuyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesinin Ramazan etkinleri kapsamında düzenlediği Kitap Fuarında yazarlar okuyucularıyla buluşuyor.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, sanatçı Fatih Zirekin sahne aldığı etkinlikte, yazarlar Ekrem Şama ve Burhan Bozgeyik söyleşiye katıldı. 16 yazar, 12 Ağustosa kadar okuyucularıyla buluşmaya devam edecek.
     Kitap Fuarını gezen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, stantları dolaşarak, kitap aldı. Ekrem Şama ve Burhan Bozgeyik söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı.
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kitap fuarında 16 yazarın okuyucularıyla buluşacağını ve kitaplarını imzalayacağını belirtti.
     Tahmazoğlu, Kitap fuarını çok önemsiyoruz. Çünkü kitap okuma noktasında maalesef Gaziantep oldukça geride, bunun geliştirilmesi gerekmektedir. Burada düzenlediğimiz kitap fuarımız bir başlangıçtır. Önümüzdeki zamanlarda bunu daha da genişleteceğiz. Kulaktan değil, gözden bilgilenmek lazım, bunun için okumak lazım. Kendimiz okuyarak, çocuklarımızı teşvik etmemiz gerekmektedir. Bu noktada herkese görev düşmektedir. Biz de bu noktada kitap fuarı açarak, katkıda bulunmaktayız dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Yazarlar, Kitap Fuarında okuyucularıyla buluşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER