Yaz Spor Okuluna bin 980 kişi

Yaz Spor Okuluna bin 980 kişi kayıt yaptırdı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okuluna bin 980 kişinin kayıt yaptırdığı bildirildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesininden yapılan yazılı açıklamada, 7-14 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen Yaz Spor Okuluna bu yıl bin 980 kişinin kayıt yaptırdığı belirtildi.
     Spor okulunda yüzme, futbol, basketbol, tekvando, karate, tenis, satranç ve bayan voleybol olmak üzere 8 dalda eğitim verileceğini ifade edilen açıklamada, bütün dallarda konularında uzman ve deneyimli çalıştırıcıların görev alacağını kaydedildi.
     Yaz Spor Okulu kapsamında 25 Haziran 2012 Pazartesi günü Atatürk Kültür Parkı Cam Piramitte açılış ve bilgilendirme töreni yapılacağı bildirilen açıklamada, 26 Haziran Salı gününden itibaren de belirtilen programlar kapsamında çalışmaların başlayacağı, kursların 17 Ağustosa kadar süreceği ifade edildi.
     Açıklamada, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Geleceğin Tenisçilerini Yetiştiriyor sloganıyla Lara Düden Parkta toplam bin 200 çocuğa ücretsiz verilen tenis eğitimlerinin tamamlandığı, yapılacak tören ile öğrencilere sertifikalarının verileceği belirtildi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yaz Spor Okuluna bin 980 kişi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER