Yatırım Rehberliği Kursları başladı

Yatırım Rehberliği Kursları başladı


ÇORUM (A.A) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü tarafından bilinçli bir yatırımcı kitlesi oluşturmak amacıyla düzenlenen yatırım rehberliği kursları başladı.
     TKDK Çorum İl Koordinatörlüğünden yapılan yazılan açıklamada, 8. başvuru çağrı döneminin başlamasıyla birlikte bu dönem ve gelecek çağrı dönemlerinde ortaya çıkabilecek sorunları bertaraf etmek ve bilinçli bir yatırımcı kitlesi oluşturmak amacıyla kurs düzenlendiği hatırlatıldı.
     Söz konusu kursun ilk toplantısının bugün TKDK toplantı salonunda gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bugüne kadar çıkılan çağrılarda sunulan projelerin birçoğunun, basit fakat proje sunumundan sonra düzeltilemeyecek hatalardan dolayı daha inceleme aşamasında reddedilmiş olması başvuru sahibi kitlesinin program ve proje hazırlamada dikkat edilecek kuralları bilmemeleri ve işinin ehli olmayan kişiler tarafından yanlış yönlendirilmelerinden kaynaklandığı tespit edilmiştir. Toplantıda bu hususlar üzerinde durulmuş ve başvuru potansiyeli taşıyan insanlarımızın yanlış bilgi ve uygulamalardan arındırılması hedeflenmiştir.
     Açıklamada, katılımcılara, proje hazırlamada dikkat edilmesi gereken ve inceleme safhasındaki ret nedenlerini ortadan kaldırmaya yönelik bilgilerin de anlatıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Yatırım Rehberliği Kursları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER