Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur: Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kuran, toplumun kültür ve değerlerini yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar olduğunu belirtti.
     Okur, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu günün toplumu bugünlere ulaştıran yaşlıların saygınlıklarının korunması için önemli olduğunu kaydetti.
     Yaşlılara gereken değerin verilmesi gerektiğini ifade eden Okur, onları yaşatmanın tarihi yaşatmak olduğunu bildirdi.
     Okur, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bu kapsamda, ömürlerinin en verimli ve en üretken yıllarını ülkesine hizmet ederek geçiren emektar vatandaşlarımıza, kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri güvenli bir ortamı hazırlamayı, hem sosyal devlet anlayışımızın gereği, hem de insani bir görev addediyoruz. Pozitif ayrımcılık ilkesi doğrultusunda, yaşlı vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükseltilmesine yönelik politikalar geliştirerek birçok proje ve uygulamayı yürürlüğe koyuyoruz.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER