Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi


MALATYA (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğiyle düzenlenen Bu Benim Eserim ve Orta Öğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri yarışmasında dereceye giren öğrenci ve danışman öğretmenlere ödüllerini verdi.
     Bulut, proje yarışmalarında dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri makamında ağırladı. Bulut, Bu benim Eserim proje yarışmasında matematik alanında Sıfıra doğru fibonatci sayıları projesiyle Bilim Sanat Merkezinden Yusuf Mert Duman ile Maden değerli, değerlendir projeleriyle derece alan Bilim Sanat Merkezi öğrencileri Muhammet Rıdvan Uğuz ve Simge Nur Tatlıcıya, altın verdi.
     Orta Öğretim Öğrencileri Arası Araştırma projeleri yarışmasında Biri Bizi Gözetliyor projesiyle Türkiye finalisti olan Bilim Sanat Merkezi öğrencileri Mine Uçan ve Miray Akbaş ile Sosyal Yıkım Olmadan Kentsel Dönüşüm Nasıl Olmalıdır projeleriyle Yakınkent Sadiye Ünsalan Lisesi Öğrencileri Fadime Ballıca ve Dilara Ağaoğluda Milli Eğitim Müdür Bulut tarafından altın ile ödüllendirildi.
     Bulut, Uçan ve Akbaş ile danışman öğretmenleri Çağlar Kurttaşın projelerinin Eylül ayında Slovakyanın başkenti Bratislavada yapılacak Avrupa Birliği Genç Bilim Adamları Proje Yarışmasında Türkiyeyi temsil edecek projeler arasında yer aldığını söyledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER