Yardımlaşma Derneğinde uyuşturucu satışı

Yardımlaşma Derneğinde uyuşturucu satışı -Gaziantepte bir derneğe düzenlenen operasyonda 239 paket satışa hazır esrar ele geçirildi -Zoro adlı dedektör köpeğin de katıldığı operasyon anı polis kamerasınca görüntülendi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte faaliyet gösteren bir yardımlaşma ve dayanışma derneğine yönelik uyuşturucu operasyonunda 239 paket satışa hazır esrar ele geçirildi.
     Alınan bilgiye göre, dernek binasında uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri, operasyon düzenledi.
     Zoro isimli dedektör köpeğin de katıldığı operasyonda, 239 paket satışa hazır esrar maddesini ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların, dernek başkanı H.B, yönetim kurulu üyeleri F.Y ve S.K ile dernek çalışanı Ş.M.A. olduğu bildirildi.
     Şüphelilerin, olası operasyonlara karşı dernek binasının bulunduğu sokağı güvenlik kameralarıyla izledikleri ileri sürüldü.
    
     -Kent genelindeki operasyonlar
    
     KOM ekiplerinin, kent genelinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri işbirliğiyle düzenlediği operasyonda, 19 kilo 200 gram esrar maddesi ile 77 adet captagon hap ele geçirilirken, A.Ö, İ.H.A, İ.H.D, F.Y ve S.K. gözaltına alındı.
     Hapların ele geçirildiği otomobilde, S.K. ile yol uygulaması sırasında gözaltına alınan F.Ynin hırsızlık, adam öldürmeye teşebbüs, tarihi eser kaçakçılığı, sahte para kullanımı, dolandırıcılık, sahtecilik, görevini kötüye kullanma ve uyuşturucu suçlarından sabıkalı olduğu bildirildi.
     Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Yardımlaşma Derneğinde uyuşturucu satışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER