Yalova TSO seçimleri

Yalova TSO seçimleri -Yalova TSO Başkanı Celal Özel: -Görevden kaçmam


YALOVA (A.A) - Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Celal Özel, 2013te yapılacak oda seçimlerine ilişkin olarak, Görevden kaçmam dedi.
     Özel, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeniden başkanlık yapmayı düşünüp düşünmediği yönündeki soruyu, Önümüzdeki dönemde de seçimlere gireceğim. Başkanlık için ise üyelerin takdiridir diye yanıtlayan Özel, prosedür gereği başkanlığa adayım demenin de doğru olmadığını söyledi.
     Yeni yönetime üyelerin karar vereceğini ifade eden Özel, Prosedür gereği her komiteden arkadaşlar meclise girecekler. Bir meclis oluşacak. Meclisin içerisinden bir yönetim kurulu, başkan, meclis başkanı çıkacak. Önce bir meclisin oluşması lazım. Oradaki arkadaşlar kimi uygun görürse o yönetim kurulu başkanı olacak diye konuştu.
     Özel, üyelerin yine kendisini desteklemesi halinde başkanlığa aday olup olmayacağı yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı:
     Görevden kaçmam. Asla ben başkanlığa adayım demiyorum. Bunu demek, son derece yanlıştır. Bir de meclisin kaç kişiden oluşacağı belli değil. Şu anda meclis 42 kişi. Yeni bir prosedür var şimdi. Yeni kurullar, komiteler oluşacak. Belki meclisimiz 50 belki 60 belki de 30 kişiden oluşacak. Bu aralık ayında netleşecek. Öncelikle meclisin oluşması lazım. Meclisteki insanlar bakacaklar, kimler var. Buradan kimler odanın yönetiminde olabilir, karar verecekler. Üzerime düşen bir görev olursa üyelerimizle Yalovaya hizmet etmekten kaçınmam.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalova TSO seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER