Yalovada huzur toplantısı

Yalovada huzur toplantısı -İl Emniyet Müdürü Akyıldız: -Yaz döneminde vatandaşlarımızın güven ve huzur ortamında vakit geçirebilmelerini sağlamak istiyoruz


YALOVA (A.A) - Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, yaz döneminde vatandaşların güven ve huzur ortamında vakit geçirebilmelerini sağlamak istediklerini söyledi.
     Akyıldız, Gazipaşa Caddesindeki bir kafede düzenlenen huzur toplantısında yaptığı konuşmada, Gazipaşa Caddesine büyük önem verdiklerini ve burada ekstra tedbirler alacaklarını bildirdi.
     Söz konusu caddeyi tamamen trafiğe kapatmak istediklerini belirten Akyıldız, İlimizde yaz döneminin başlamasıyla nüfus yoğunluğu yaşanıyor. Vatandaşlarımız, istirahat ve eğlence yerleri olarak başta Gazipaşa Caddesinin sahil şeridini tercih ediyor. Bizler de buraya ayrı önem veriyoruz. Yaz döneminde vatandaşlarımızın güven ve huzur ortamında vakit geçirebilmelerini sağlamak istiyoruz diye konuştu.
     Akyıldız, halkla fikir alış verişinde bulunmak amacıyla böyle bir toplantı düzenlediklerini ifade ederek, Şehir içinde olay yerine 3 ila 5 dakika arasında ulaşıyoruz. Türkiyede olay yerine en seri ulaşan iliz. Bu caddede ise 1 dakikada olay yerine ulaşmak istiyoruz. Bunun için tüm tedbirlerimizi aldık. Olası durumlarda polisimiz vatandaşımızın yanında olacak dedi.
    
     Muhabir : Yalova / Mehmet Bayer
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovada huzur toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER