Yakutiye Kent Konseyi Kadın Meclisinden

Yakutiye Kent Konseyi Kadın Meclisinden öğrencilere kırtasiye yardımı


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Kent Konseyi Kadın Meclisi, 2 köydeki ilköğretim okulu öğrencilerine okul çantası ve kırtasiye yardımında bulundu.
     Kadın Meclisi Başkanı Seher Ergüney, yaptığı yazılı açıklamada, çalışmaların Yakutiye ilçesiyle sınırlı olmadığını, Erzurum çevresinde ihtiyaç duyulan her yere koşmaya çalıştıklarını belirtti.
     Köprüköy ilçesine bağlı Kayabaşı ile Kayapınar köyünde görev yapan öğretmenler Betül Ökten ile Zeynep Karagözün kendilerine ulaşarak, köyün durumu ve okulda okuyan çocukların ihtiyaçlarını bildirdiğini ifade etti. Ergüney, şunları kaydetti:
     Uzaktan gelen bu sese duyarsız kalamadık. Ticaret Borsasının da katkılarıyla öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanıp köye gittik. Merkeze oldukça uzak bir köy, birçok ihtiyaç var. Okul ve öğrencilerimizin de çok ihtiyacı vardı. Çocuklara kırtasiye malzemesi, okul çantası, hikaye kitapları götürdük. Okul kütüphanesi içinde kitaplar ve ansiklopedi ile diğer kaynak kitaplardan götürdük. Burada 170 öğrenci bulunuyor. Okul müdür vekili Ümit Balıka malzemeleri teslim ettik.
     Ergüney, Kayabaşı köyüne 7 kilometre uzaklıkta bulanan Karapınar mezraasındaki 23 öğrenciye ulaştırılmak üzere Betül Ökten öğretmenin bulunduğu okula kırtasiye malzemelerinin teslim edildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yakutiye Kent Konseyi Kadın Meclisinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER