Yakutiye Belediyesinin yol yapım çalışmaları

Yakutiye Belediyesinin yol yapım çalışmaları


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediyesi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.
     Yol yapım çalışmalarını inceleyen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, halka hizmetin en iyisini yapma gayretinde olduklarını söyledi.
     Korkut, Tortum yolu üzerinde bulunan Güzelova, Yolgeçti, Yeşilyayla, Muratgeldi, Gülpınar, Kırmızıtaş köylerini içine alan bölgede karayolu bağlantısı ve köylerin birbirine bağlantısını sağlayan ara yollarda çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.
     Tortum yolunun her iki yönünde bulunan köylerde çalışmalara başlandığını ifade eden Korkut, Bu bölge, mahallelerin belediyeye bağlanmadan önce başlayan yol sorunları vardı. Yollar oldukça bakımsız ve bozuktu. Bu nedenle çalışmalara buradan başladık. Dün tek aracın geçebildiği yollar artık çift şerit yola dönüştü. Mahalle ve köylerin yalnızca şehir bağlantısı yapılmadı, köyleri birbirine bağlayan ara yollarda yapıldı dedi.
     Gülpınar mahalle muhtarı Abdulfettah Topaloğlu da 15 yıldır köylerinin yol sorunu olduğunu ifade ederek, Önceden yolumuz çok dardı ve tek araç zor geçiyordu. Şimdi yolumuz yalnızca asfaltlanmadı, aynı zamanda çift şerit olarak yeniden yapıldı. Biz belediyeye bağlanmadan önce de yollar adına hizmet alamıyorduk. 15 yıldan buyana yalnızca yama yapılıyordu diye konuştu.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yakutiye Belediyesinin yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER