Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Yakutiye Belediyesi

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Yakutiye Belediyesi ile Ebu İshak Vakfının ortaklaşa düzenledikleri iftar sofralarında, bugüne kadar yaklaşık 70 bin kişi iftar yaptı


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye Belediyesi ile Ebu İshak Vakfının ortaklaşa düzenledikleri iftar sofralarında, bugüne kadar yaklaşık 70 bin kişinin iftar yaptığını bildirdi.
     Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, iftar yemeklerin belediyeye ait ek hizmet binasında bulunan yemekhanede hazırlandığını ifade etti.
     Korkut, açıklamasında şunları kaydetti:
     Yakutiye Belediyesi ile Ebu İshak Vakfının ortaklaşa düzenledikleri iftar sofralarında, bugüne kadar yaklaşık 70 bin kişi iftar yaptı. Yemekhanemizden evine yemek götürerek iftarını açan insanlarımız var. Bunlar ramazan dışında da buradan sıcak aşlarını alıyor. Ayrıca Yakutiye Kent meydanında bütün halka açık sofra kuruyoruz. Burada da insanlarımız gelip iftarlarını açıyor. Bende zaman zaman yemek dağıtımına destek olup, bu mutluluğu tadıyorum. Yemeklerimiz oldukça kaliteli. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
    
     Muhabir: Gamze İspirli
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Yakutiye Belediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER