Yağlıderede hacı adaylarına yönelik

Yağlıderede hacı adaylarına yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi


GİRESUN (A.A) - Yağlıdere Müftülüğünce hacı adaylarına yönelik Kutsal Topraklara Yolculuk konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.
     İlçe Kaymakamı Osman Aydoğan, İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, hacı adaylarının elde ettiği hac ibadetini gerçekleştirme fırsatını iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.
     İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy ise Diyanet İşleri Başkanlığının hacı adaylarına eğitim vermek için yoğun çaba harcadığını ve bu nedenle de Yağlıderedeki hacı adaylarına seminer düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Yağlıdereden yaklaşık 20 kişi hacca gidecek. Her insan hacca gitme fırsatı bulamıyor. Hacca gitmeyi ömür boyu hayal eden kardeşlerimizin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor. Siz hacı adayları 12 Ekim Perşembe günü Müftülük önünden otobüsle Trabzon Havaalanına hareket edeceksiniz. Cenab-ı Allah makbul bir hac yaparak ananızdan doğduğunuz gün gibi tertemiz dönmeyi sizlere nasip eylesin.
     Konuşmaların ardından müftülük ilahi grubu tarafından ilahilerin okunduğu seminer, hacı adaylarına Kuran-ı Kerim hediye edilmesinin ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Aytekin Özdemir / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Yağlıderede hacı adaylarına yönelik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER