Werder Bremenli taraftar Antalyada tedavi oldu

Werder Bremenli taraftar Antalyada tedavi oldu -Takımının kamp çalışmalarını izlemeye gelen ve kaldığı otelde düşerek beyin kanaması geçiren Werder Bremen taraftarı Alman, Antalyadaki özel bir hastanede beyin ameliyatı geçirdi


ANTALYA (A.A) - Taraftarı olduğu futbol takımının kamp çalışmalarını izlemek amacıyla Antalyaya gelen ve kaldığı otelde düşerek beyin kanaması geçiren 54 yaşındaki Alman, Antalyada özel bir hastanede tedavi edildi.
     Werder Bremen futbol takımının taraftarı Holger Dittrich (53), takımının kamp çalışmalarını izlemek üzere bir grup arkadaşıyla Antalyaya geldi. 8 Ocakta Antalyada kaldığı otelin banyosunda düşerek ağır yaralanan Dittrich, Belek turizm merkezindeki bir hastanedeki ilk tedavisinin ardından, beyin kanaması teşhisiyle Antalya Anadolu Hastanesine sevk edildi. Opr. Dr. Hakan Özsüer tarafından beyin ameliyatı gerçekleştirilen Dittich, iki hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alındı. Konuşma zorluğu çeken Dittrichin takımın forması ve bayrağını yatağının yanından ayırmadığı görüldü.
     Özel Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Terkan Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dittrichin genel durumunun iyi olduğunu söyledi. Ameliyat sonrası genel olarak ortaya çıkan bilinçle ilgili sıkıntılar olduğunu ifade eden Demir, Dittrichin rehabilitasyon ihtiyacı olduğunu belirtti.
     Demir, Normalde bu hastamızın özel veya seyahat sigortası olması gerekiyordu. Ancak bu hastanın hiçbir sigortası yok. Hastanemizde sigortası olup olmadığına bakılmadan tedavisi yapıldı. Ailesine ulaşmaya çalışıyoruz dedi.
     Hastanın ülkesine gönderilerek bir an önce rehabilitasyon çalışmalarına başlanması gerektiğini vurgulayan Demir, Hastamızın bir an önce sağlığına kavuşması en büyük dileğimiz diye konuştu.
     Demir, Almanyadaki bazı basın organlarında Dittrichin Antalyada takımı tarafından unutulduğuyla ilgili bazı haberler yayınlandığını öğrendiklerini de sözlerine ekledi.
     Dittrichin gelecek hafta hemşire eşliğinde ülkesine gönderileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Werder Bremenli taraftar Antalyada tedavi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER