Voleybol: Erkekler 1. Ligi

Voleybol: Erkekler 1. Ligi -Sivas 4 Eylül Belediye Antrenörü Zoroğlu: Çankaya Belediye, hak ettiği bir galibiyet aldı


SİVAS (A.A) - Voleybol Erkekler 1. Liginde Çankaya Belediye ANKAya 3-0 yenilen Sivas 4 Eylül Belediyesporun antrenörü Levent Zoroğlu, rakiplerinin haklı bir galibiyet aldığını söyledi.
     Zoroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çankaya Belediye ANKAya 3-0 kaybettikleri maçın kendileri için önemli bir kayıp olduğunu ifade etti. Maça iyi başladıklarını ancak daha sonra konsantrasyon eksikliğinden ilk seti kaybettiklerini belirten Zoroğlu, İkinci set ise başa baş devam etti. Alabileceğimiz bir seti 36-34 kaybettik. Bu sette çok fazla efor sarf ettik. Son sette rakip bizden daha iyiydi. Çankaya Belediye, hak ettiği bir galibiyet aldı dedi.
     Bu maçı unutup önlerine bakmaları gerektiğini vurgulayan Zoroğlu, Teledünya Türkiye Kupası 2. kademe maçında çarşamba günü iç sahada yapacakları Fenerbahçe Grundig maçını düşündüklerini belirtti.
     Zoroğlu, Fenerbahçe Grundig ve hafta sonu ligde yapacakları Greenwich Saat TED Kolejliler maçlarından galibiyetle ayrılarak, Çankaya Belediye ANKA yenilgisini unutturmak istediklerini dile getirerek, Her iki maçta da seyircimize önemli görev düşüyor. Seyircimizin desteğiyle bu maçlardan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Voleybol: Erkekler 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER