Voleybol Erkekler 3. Lig

Voleybol Erkekler 3. Lig -Esenlik Malatya Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor


MALATYA (A.A) - Türkiye Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubunda mücadele edecek olan Esenlik Malatya Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
     Takım, Atatürk Spor Salonunda antrenör Kamil Özbey, yönetiminde antrenman yapıyor. Gazetecilere açıklamalarda bulunan takım kaptanı Muhammed Çatar, genç ve iyi bir ekip olduklarını belirterek, kadroya yeni katılan isimlerle daha da güçlendiklerini ifade etti.
     Kadrolarının Malatyalı sporculardan oluştuğuna dikkati çeken Çatar, Özel hazırlık dönemine geçtik. 11 Kasımda ligimiz başlıyor. Hazırlıklar kapsamında Tunceli İl Özel İdare takımıyla hafta sonu hazırlık karşılaşması oynayacağız. Bu hazırlık karşılaşmalarından sonra biraz daha iyi bir şekle geleceğiz. Genç bir takımız. Kendi altyapımızdan yetişen Malatyalı sporculardan oluşuyor. Eski takım arkadaşımız Ahmeti de bu sene kadromuza kattık. Kadromuz daha da güçlendi dedi.
     Çatar, yeni sezonda 3. Ligde Malatyadan 3 takımın yer alacağını anımsatarak, bunun Malatya adına bir şans olduğunu kaydederek, Esenlik Malatya Belediyespor olarak ilk biz 3. Lige yükseldik. Ardımızdan İnönü Üniversitesi lige çıktı. Son olarak da Girmanaspor 3. Lige yükselince, 8 takımlı grubun 3 takımı Malatyadan oldu. Bu bizim için mutluluk verici bir olay. Artık Türkiye Voleybol Federasyonu da Malatyaya çok farklı bir gözle bakıyor. Yaklaşık 100 sporcuyla 3 kulübümüz voleybolda mücadele ediyor. Bu bizi çok mutlu ediyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Ensar Özdemir
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Voleybol Erkekler 3. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER