Voleybol

Voleybol -Arkas Spor, seriyi sürdürmek istiyor -Antrenör Glenn Hoag: Sakatlıklara rağmen ilk 8 maçı kazanmamız çok önemli bir avantaj


İZMİR (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde Maliye Milli Piyangoyu 3-0 yenerek ligdeki 8. maçını da kayıpsız geçen Arkas Spor, galibiyet sersini devam ettirmek istiyor.
     Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin güçlü ekiplerinden Maliye Milli Piyango karşısında istedikleri her şeyi sahaya yansıttıklarını ve müsabakayı 3-0 galip tamamladıklarını söyledi.
     Sezona Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarıyla çok erken başladıklarını kaydeden Hoag, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Türkiye Liginde 8de 8 yapmak çok kolay olmadı. Avrupada ve Türkiyede ilk maçların baskısı birarada geldi. Ligde ilk 8 maçımızı kazandığımız için çok mutluyum. Sakatlıklara rağmen ilk 8 maçı kazanmamız çok önemli bir avantaj bizim için. Dünkü rakibimiz Maliye Milli Piyango iyi servis atan ve iyi pasörleri olan bir ekipti. Ancak oyuncularım maç planlamasına uygun bir şekilde hareket ettik ve maçı kazandık.
     Hoag, ligdeki bu müsabakadan sonra Salı günü Avrupa Şampiyonlar Liginde Noliko ile mücadele edeceklerini hatırlatarak, şunları söyledi:
     Şampiyonlar Liginde bir önceki maçımızda Nolikoya karşı kaybettik. O müsabakayı 3-0 kazanma ihtimalimiz vardı. Şimdi salı günkü CAI Teruel maçını kazanmak zorundayız. Ligde ve Avrupada 4 önemli maçımız vardı. İlk olarak Maliye Milli Piyangoyu geçmeyi başardık. Daha sonra sırasıyla Avrupada CAI Teruel, ligde Galatasaray ve tekrar Şampiyonlar Liginde Marek Union-Ivkoni maçı var. Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Bu süreçte Türkiye liginde sıralamada rakiplerimizle arayı açmamız, sakat oyuncuların düzelmesi için avantaj oluyor.
     Takımda Mustafa Ramazanoğlunun sakatlığının geçmemesi durumunda Hansen ile Yiğitin mücadele edeceğini, Duff ve Ahmetin dönüşünün zaman alacağını kaydeden Hoag, çalışmalara başlayan Bravonun da her geçen gün daha iyi duruma geldiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER