Viranşehirdeki uygulama noktasında yapılan saldırı

Viranşehirdeki uygulama noktasında yapılan saldırı -Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç: -1 terörist ölü, 1 terörist yaralı olarak elimizde, araç şoförü de şu anda gözaltında -1 polis memurumuz ağır yaralı, şu anda ziyaret


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Viranşehir ilçesindeki uygulama noktasında terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan 2 polis memurunu hastanede ziyaret etti.
     Güvenç, beraberinde Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın ve diğer yetkililerle ilk olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören polis memurunu ziyaret etti.
     Doktorlardan yaralı polisin sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Güvenç, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın saat 19.00 sularında Viranşehir-Ceylanpınar karayolunda meydana geldiğini söyledi.
     Viranşehir istikametinden gelen ve uygulama noktasında durdurulan araçtan inen 2 teröristin uygulama yapan ekiplere, iner inmez ateş açtığını aktaran Güvenç, şunları kaydetti:
     Sonuçta 1 terörist ölü, 1 terörist yaralı olarak elimizde, araç şoförü de şu anda gözaltında. 1 polis memurumuz ağır yaralı, şu anda ziyaret ettiğimiz polis memurumuzun çok şükür hayati tehlikesi yok, 1 uzman jandarma çavuşumuz ayağından hafif yaralı. Ayakta tedavi gördü. Geçmiş olsun diyorum bütün görevli arkadaşlarımıza. İnşallah bu son olur. Gerekli soruşturmayı da başsavcımız başlattı şu anda.
     Güvenç, ayrıca ilk bilgilere göre, teröristlerde tabanca ve el bombalarının bulunduğunu da kaydetti.
     Vali Celalettin Güvenç, Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi gören yaralı polis memurunu da ziyaret edip, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Yasin Dikme / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Viranşehirdeki uygulama noktasında yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER