Vergi Haftası

Vergi Haftası -Denizli Belediye Başkanı Zolan: Daha çok vergi daha çok hizmet demektir


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, daha çok verginin daha çok hizmet olduğunu söyledi.
     Denizli Vergi Dairesi Başkanı Aruntaş, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Zolanı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Zolan, verginin ne olduğu, ne amaçla alındığı ve nerede kullanıldığı konusunda vatandaşı bilinçlendirmede bu haftanın bir fırsat olduğunu belirtti.
     İnsanların, toplanan vergilerin kendileri için yatırıma dönüştüğünü gördüklerinde vergi verme alışkanlığının ve arzusunun daha da artacağını ifade eden Başkan Zolan, şöyle dedi:
     Vergi ödenince insan daha huzurlu olur. Hele de bunların yatırıma ve hizmete dönüştüğünü görünce vatandaşımız daha fazla vergi vermek için çalışır. Vergiler direkt yol, su olarak geri dönüyor. Bu vergilerden belediyemiz de pay alıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet vermeye başladığımızda toplanan vergilerin yüzde 6sı direkt Denizlide kalacak. Bu da daha fazla hizmete dönüşecek. Daha çok vergi daha çok hizmet demektir.
     Vergi Dairesi Başkanı Aruntaş ise hafta içinde vergi bilincinin etkili bir biçimde vatandaşlara aktarılması için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, İlçelerimizde de etkinliklerimiz olacak. Hem gençlere hem personele yönelik toplantılar düzenleyeceğiz. Amacımız vergi bilincini tüm bireylere aşılamaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Tolga Albay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER