Vatandaşlardan Başkan Çelikcana teşekkür ziyareti

Vatandaşlardan Başkan Çelikcana teşekkür ziyareti


ADANA (A.A) - Merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi sakinleri, Belediye Başkanı Mahmut Çelikcanı makamında ziyaret ederek, şantiye içerisinde bulunan çöp aktarma istasyonunu kaldırdığı için teşekkür etti.
     Çelikcan, teşekkür ziyaretinde yaptığı açıklamada, amaçlarının, hizmet yaparken vatandaşları üzmemek olduğunu belirtti.
     Şantiyedeki çöp aktarma istasyonunun, talep üzerine 10 gün önce kaldırıldığını ifade eden Çelikcan, şunları kaydetti:
     PTT Evleri Şantiyesi içerisinde kurulan Çöp Aktarma İstasyonu geçici bir süre için kurulmuştu. Çevreye koku yaymaması için buralar kimyasal ilaçlarla yıkanıyordu. Artık orayı tamamen kaldırdık. Ama şunu da belirtmekte fayda var. Çöp kokusu ters rüzgar estiği zaman Sofulu Çöplüğünde bulunan arıtma tesisinden de bu bölgeye geliyor. Tespitlerimize göre üniversitemizin tarım arazisi alanları üzerinde bazı yerlerin de çevreye koku yaydığını belirledik. Bunun da önleminin alınması lazım. Yeni rektörümüzle görüşerek bu sorunun çözümü için uğraşacağız. Bizim amacımız kötü koku sorununu çözerek vatandaşlarımızın rahat etmesini sağlamak.
     Çelikcan, Yüreğir de yatırımın artarak devam ettiğine de işaret ederek, Vatandaşımızın parasını çarçur etmeden yerinde yatırımlarla tekrar vatandaşımıza döndürüyoruz. Biz işin reklamında değiliz ama Yüreğirli vatandaşlarımızın da kimin ne yaptığını bilmesi lazım. Biz gelmeden önce yıllık yatırım tutarı 5 milyon TL idi. Biz geldik bu yatırımı katlayarak 25 milyon TLye çıkardık. Önümüzdeki sene 30 milyona çıkarmayı hedefliyoruz ifadeleri kullandı.
     PTT Evleri Mahallesi sakinleri de Çelikcana duyarlı davranmasından dolayı teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Vatandaşlardan Başkan Çelikcana teşekkür ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER