Varna Vali Yardımcısı Slavovdan Vali Kızılcıka

Varna Vali Yardımcısı Slavovdan Vali Kızılcıka ziyaret


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Trabzona gelen Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov ve beraberindeki heyeti kabul etti.
     Vali Kızılcık, Valilik Konağında gerçekleşen ziyarette, Bulgaristanın Varna kentinden gelen heyet ile balıkçı barınakları ve lojistik merkez konusunda görüştü.
     Vali Kızılcık, Bulgar heyeti Trabzonda ağırlamaktan son derece memnun olduklarını dile getirdi.
     Trabzon ile Varna arasında ticari, kültürel ve ekonomik ilişkilerin artırılmasını istediklerini ifade eden Vali Kızılcık, Trabzonumuz ve ülkemiz ile Bulgaristan arasında ticari, kültürel ve ekonomik alandaki işbirliğinin artmasını son derece önemsiyoruz. Bulgaristanın Varna kenti balıkçı barınakları ve lojistik merkez konusunda işbirliği görüşmelerinde bulunduk. Trabzonumuz için son derece önemli olan lojistik merkezin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor diye konuştu.
     Varna Vali Yardımcısı Slavov ise Trabzonda bulunmaktan dolayı son derece memnun olduklarını kaydederek, Bazı görüşmeler gerçekleştirmek için Trabzonda bulunuyoruz. Trabzon Valimiz Recep Kızılcıka gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Vali Kızılcık ve Slavov ziyaret sonunda, birbirlerine çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Varna Vali Yardımcısı Slavovdan Vali Kızılcıka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER