Vanda yardım kömürleri dağıtımı sürüyor

Vanda yardım kömürleri dağıtımı sürüyor


VAN (A.A) - Van Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 2012 yılı için ihtiyaç sahibi vatandaşlara başlattığı yardım kömürü dağıtımı devam ediyor.
     Bakanlar Kurulunun 17 Şubat 2012 tarih ve 2012/2858 sayılı karar gereğince Vanda 2012 yılında muhtaç vatandaşlara dağıtılan bedelsiz yardım kömürü dağıtımı devam ediyor.
     Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının temmuz ayı başından bu yana 78 köy ile Erçek ve Bostaniçi beldeleri ve merkez İstasyon, Seyrantepe, Beyüzümü, Şemsibey, Eminpaşa, Alipaşa, Akköprü, Şabaniye mahallelerinde kömür dağıtımı bitti.
     Van Valiliği SYDV Kömür Dağıtım Sorumlusu Mehmet Hamcan, köylerde her eve 1 ton, mahallelerde tespit edilen ailelere ise 1,5 ton kömür dağıtımı yaptıklarını belirterek, Kömürü nakliye araçlarıyla vatandaşın evinin kapısında imza karşılığı teslim ediyoruz. Vatandaşlarımız kış aylarında rahat etsinler diye dağıtıma erken başladık. Dağıtımı mahalle muhtarlarıyla yapılan kura çekimine göre sıraladık. merkezde 8 mahalle bitti. 24 mahalledeki dağıtımları da en kısa zamanda bitireceğiz dedi.
    
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Vanda yardım kömürleri dağıtımı sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER