Vanda 85 genç deniz kampına katıldı

Vanda 85 genç deniz kampına katıldı


VAN (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün, Haydi Gençler Kampa adıyla düzenlediği ücretsiz deniz kampının ikinci etabı, 85 gencin katılımıyla başladı.
     5 gruptan oluşan ve 16-17 yaş arası 85 gencin katıldığı kampın ikinci etabı, Gevaştaki Gençlik Kampı Merkezinde başladı.
     Her etabı bir hafta sürecek kamp çerçevesinde, gençler için gezi, spor, el sanatları, tiyatro, müzik, eğlence ve deniz faaliyetleri düzenlenecek.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, kampa gönderdikleri gurubun, bir önceki guruptan yaş olarak daha büyük ve olgun olduğunu söyledi.
     Sinir, şöyle konuştu:
     Kamplara gönderdiğimiz gençlere, evladımız gibi davranıyoruz. Onların kendini evlerinde hissetmelerini sağlıyoruz. Kampı biten ilk grup gençlerimiz, kamptan memnun ayrıldı ve bu gençlerin aileleri de çok memnun kaldı. İnşallah bundan sonraki kamplarda da temennimiz, gençlerin memnun ve mutlu bir şekilde kamptan ayrılmalarını sağlamaktır.
     Ardından 75. Yıl Spor Salonu önünde toplanan 85 genç, kamp malzemelerini alarak müdürlük tarafından ayarlanan araçlarla Gevaşa hareket etti.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanda 85 genç deniz kampına katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER