Vanda 1+1 konutlar sahiplerine dağıtıldı

Vanda 1+1 konutlar sahiplerine dağıtıldı -TOKİnin maddi durumu iyi olmayan aileler için Bostaniçi Beldesinde yaptırdığı 96 adet 1+1 konut, hak sahibi vatandaşlara teslim edildi -Vali Yardımcısı Özel: -Sosyal yardıma muhtaç va


VAN (A.A) - Başbakanlık Topluk Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için yaptırılan 1+1 konutların anahtarları, hak sahiplerine dağıtıldı.
     Van Valiliği Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı (SYDV), Bostaniçi Beldesinde yaptırılan 96 adet 1+1 konutu TOKİden teslim aldıktan sonra, anahtar teslimini gerçekleştirdi.
     Anahtar teslim törenine katılan Vali Yardımcı Mehmet Özel, Van Valiliği ve SYDV tarafından TOKİden teslim alınan 96 adet sosyal konutun, ailelere teslim edildiğini söyledi.
     Depremden sonra barınma sorununun en büyük problemlerden biri olduğunu belirten Özel, Depremde en fazla sıkıntıyı çeken sosyal yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızdı. Bunlar için de yapılan 1+1 konutlarımızın teslimatını gerçekleştirmiş olacağız. Bundan sonra daha rahat ve güvenli bir şekilde barınma ihtiyaçlarını gidermiş olacaklar dedi.
    
     -Aileler, yeni yuvalarına kavuştu
    
     Anahtarını teslim alan hak sahibi Mehmet Zahir Karataş, Allaha şükürler olsun ki şu anahtarımızı teslim aldık. İnşallah huzurlu bir şekilde de oturmak nasip olur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Hak sahibi Hatice Yalçıntaş ise, uzun zamandır bu konutları beklediklerini ifade etti.
     Yalçıntaş, Valimize çok teşekkür ediyorum. Oradan oraya taşınmaktan yorulmuştuk. Uzun zamandır bu konutları bekliyorduk. Zaten eşim inşaat işçisi. Çok zor durumdaydık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah valimizi başımızdan eksik etmesin diye konuştu.
     Daha sonra Vali Yardımcısı Özel, anahtarını teslim alan ailelerle birlikte evlerini gezdi. Özel 96 ailenin yakacak ihtiyacının da Van Valiliği tarafından karşılanacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Özkan Bilgin / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı:Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Vanda 1+1 konutlar sahiplerine dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER