Valilik personeline bilgisayar programı eğitimi

Valilik personeline bilgisayar programı eğitimi -ZEKAnın destek programları kapsamında, Afyonkarahisar Valiliğinde 30 personele bilgisayarda Microsoft Office ve web-grafik programları eğitimi verildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Zafer Kalkınma Ajansının 2012 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından verilen Kendimi Geliştiriyorum projesine katılan Afyonkarahisar Valiliğinde görevli 30 personele sertifika verildi.
     Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlunun katılımıyla Valilikte düzenlenen sertifika töreninde, Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Koordinatörü Hüseyin Oğuz, 30 valilik personelinin katıldığı ve 10 gün süren Kendimi Geliştiriyorum eğitim projesiyle ilgili bilgi verdi.
     Vali Balkanlıoğlu, yaptığı konuşmada, verilen eğitimin, bilginin anahtarı olacağını belirterek, Fırsatı değerlendirin, çabanızla birlikte alacağınız eğitim sizi birkaç adım daha ileriye götürecektir. Eğitim adına yapılan her türlü çalışmaların destekçisi ve takipçisiyim. Seminere katılan ve başarılı olan tüm personelimi tebrik ediyorum dedi.
     Kendimi Geliştiriyorum projesinde başarılı olan personele sertifikalarını, Vali Balkanlıoğlu, Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Koordinatörü Hüseyin Oğuz ile Valiyi ziyarete gelen Turex Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı verdi.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Valilik personeline bilgisayar programı eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER