Valilik binasına alınmayınca sinir krizi geçirdi

Valilik binasına alınmayınca sinir krizi geçirdi -Bartında işi olduğu gerekçesiyle valilik binasına girmek isteyen ve travesti olduğunu söyleyen kişi, mesai saati olmadığı gerekçesiyle polis tarafından içeriye alınmayınca sinir


BARTIN (A.A) - Bartında işi olduğu gerekçesiyle valilik binasına girmek isteyen ve travesti olduğunu söyleyen kişi, mesai saati olmadığı gerekçesiyle polis tarafından içeriye alınmayınca sinir krizi geçirdi.
     İddiaya göre, öğle saatlerinde ismi Tuncay E. (28), olduğu öğrenilen bir kişi, işi olduğu gerekçesiyle valiliğin güvenlik kapısına geldi.
     Polis memurları, valilik binası içerisindeki nüfus müdürlüğünde işi olduğunu söyleyen Tuncay Eyi, mesai bittiği gerekçesiyle içeriye sokmak istemedi.
     Bu duruma sinirlenen Tuncay E, sinir krizi geçirerek fenalaştı.
     Polislerin durumu bildirdiği 112 ekipleri Tuncay E.ye valilik önünde ilk müdahaleyi yaptı.
     Tuncay E., gazetecilere Polis beni dövmeye kalktı. Ben 12.00den önce geldim. Polisler, travestiyim diye beni dövmeye kalktı. Yasak mı bu ülkede travesti olmak. Beni dışladılar diye iddialarda bulundu.
     Valilikte çalışan ve olaya tanık olan görevliler de, polislerin herhangi bir müdahalesinin olmadığını, kendisini travesti olarak tanıtan Tuncay E.nin yaptıklarına bir anlam veremediklerini ifade ettiler.
     Ambulansa konulan Tuncay E, Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı-Selim Bostancı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Valilik binasına alınmayınca sinir krizi geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER