Vali Yardımcısı Aslanerden, Basın Yayın ve

Vali Yardımcısı Aslanerden, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğüne ziyaret


EDİRNE (A.A) - Edirne Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Aslaner, ziyarette yaptığı konuşmada, Basın Yayın ve Enformasyon Müdürlüğünün çalışmalarıyla Edirnenin daha iyi tanıtılacağını söyledi. Müdürlüğün katkılarıyla yerel basının güçleneceğini belirten Aslaner, Edirne yerel basının sorunları yerinde ve etkin olarak çözülecek. Ayrıca, Türkiyenin en önemli illerinden Edirnenin tanıtımının uluslararası basın yayın kuruluşlarına etkin olarak aktarılacak. Tanıtım işlemi, bölgesel değil uluslararası yapılacak dedi.
     Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu da, Edirnedeki basın yayın kuruluşlarının güçlenmesi için gayret sarf edeceklerini söyledi. Yerel gazetelerin güçlenmesiyle Edirnenin güçleneceğini kaydeden Dişlioğlu, Bu konuda Edirne Valiliğinden birçok destek gördük. Vali yardımcımızın nezaket ziyaretinden dolayı mutluluk duydum. Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü olarak çalışmalarımız artarak devam edecek diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Dişlioğlu, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Türkiye adlı tanıtım kitapçığı ve CD setini Aslanere hediye etti.
     Aslanere ziyareti sırasında Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliği Başkatibi Sinan Cem Baş da eşlik etti.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Vali Yardımcısı Aslanerden, Basın Yayın ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER