Vali ve kaymakam eşleri Kaşı gezdi

Vali ve kaymakam eşleri Kaşı gezdi


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmakın eşi ile kaymakam eşleri, Kaşı gezdi.
     Vali Ahmet Altıparmakın eşi Özden Altıparmak ve vali yardımcılarının eşleri ile kaymakamların eşleri, Kaş ilçesini ziyaret etti.
     Özden Altıparmak ve vali yardımcılarının eşleri ile Kumluca, Demre, Korkuteli ve Konyaltı ilçe kaymakamlarının eşlerini Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya ile eşi Pınar Kapankaya, Patara Antik Kentinde karşıladı.
     Patara Antik Kentinin gezen konuklar, Patara Kazıları Başkanı ve Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Havva İşkan Işıktan kazılar ve antik kent hakkında bilgi aldı.
     Daha sonra Kalkan beldesine giden konuklar, engelli öğrencilerin eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezi gezdi. Özden Altıparmak ve beraberindekiler öğrencilere hediyeler verdi. Konuklar, Kaşta yat gezisi de yaptı.
     Özden Altıparmak, yönetici eşleri olarak her ay Antalyanın bir ilçesine gezi düzenlediklerini belirterek, Amacımız yönetici eşleri olarak öncelikle tanışmak ve kaynaşmak. Antalyanın ilçelerini, bu ilçelerdeki tarihi ve doğal güzellikleri gezip görmek. Eğitim kurumlarını ziyaret ederek sosyal ve kültürel çalışmaları yerinde görmek, bu tür çalışmaları teşvik etmek dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Acar
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vali ve kaymakam eşleri Kaşı gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER