Vali Turhandan bayram mesajı

Vali Turhandan bayram mesajı


BATMAN (A.A) - Balıkesir Valiliği görevine atanan Vali Ahmet Turhan, Ramazan Bayramına huzur ve güven içinde kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
     Vali Turhan, yaptığı yazılı açıklamada, toplumsal dayanışma, birlik, beraberlik, barış ve kardeşliğe vurgu yaptı. Turhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Balıkesire tayinimin çıkması münasebetiyle sizlerle son kez ve büyük bir muhabbetle kucaklaşacağımız bu Ramazan Bayramının benim için önemi gerçekten büyüktür. Önceki yıllarda da şahit olduğumuz gibi bu bayramda da bütün vatandaşlarımızın sevgiyle ve muhabbetle kaynaşmasının oluşturacağı örnek tablonun, toplumumuza ilelebet barış ve kardeşlik havası hakim kılmasını temenni ediyorum. Huzur ve güven ortamı içinde sizlerle bir kez daha kutlamaktan onur duyduğum Ramazan Bayramı vesilesiyle; ülkemizin, bölgemizin ve memleketimizin birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara ulaşmasını dilerken, bundan sonraki bayramların da aynı güzellikte geçeceğine olan inancımı ifade etmek istiyorum.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Vali Turhandan bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER