Vali Toprak, Spor Bağları Projesi ödül

Vali Toprak, Spor Bağları Projesi ödül törenine katıldı


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Bağlar Kaymakamlığı tarafından yürütülen Spor Bağları Projesi kapsamında düzenlenen ödül törenine katıldı.
     Bir düğün salonunda yapılan ödül töreninde konuşan Vali Toprak, Kalkınma Bakanlığının 2012 - 2013 yılında uygulanacak 77 SODES projesinde kullanılmak üzere 11 milyon 98 bin lira kaynak aktarıldığını söyledi.
     Kalkınma Bakanlığı tarafından kabul edilen projelerle ilgili bilgi veren Toprak, şöyle konuştu:
     2012 Şubat ayında SODES uygulaması için tüm ilgililer aracılığıyla talepleri aldık. Proje koordinasyon merkezimize internet üzerinden başvurular gerçekleştirildi. Başvuruların ön değerlendirmesini yaptık, evrakları tanzim ettik ve Kalkınma Bakanlığımıza gönderdik. Onlar da değerlendirmelerini yaptılar ve projelerimizi onayladılar. Bize 2012-2013 yıllarında uygulanmak üzere 11 milyon 98 bin lira kaynak aktarılmasını uygun gördüler. Bu projelerden 77si kabul edildi. Bunların 55i sosyal içerme, 17si kültür, sanat ve spor, 5i de istihdam projesinden oluşmaktadır. Bu projelerin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da başarıyla uygulanacağına eminim. Bağlar Kaymakamlığı başta olmak üzere proje yürütücülerimize, koordinatörlerimize, öğretmenlerimize, antrenörlerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.
     Bağlar Kaymakamı Dursun Balaban ise Diyarbakırın adını duyuracak güzel ve iyi sporcu olarak Türkiyede ses getirecek gençleri yetiştirmenin ve başarının sağlanmasında destek oldukları için çok mutlu olduklarını kaydetti.
     Konuşmalardan ardından projesi kapsamında eğitim alan öğrenciler tarafından hazırlanan Wushu gösterisi izlendikten sonra, spor dallarında eğitim alan öğrencilere madalyaları verildi.
    
     Muhabir: Aziz Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Vali Toprak, Spor Bağları Projesi ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER