Vali Şerif Yılmazdan Kurban Bayramı mesajı

Vali Şerif Yılmazdan Kurban Bayramı mesajı


KAYSERİ (A.A) - Vali Şerif Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Yılmaz, mesajında, dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramların, mutluluk ve coşku kaynağı olduğunu vurguladı.
     Kendine ve topluma yabancılaşan insan sayısının hızla arttığını belirten Yılmaz, bayramlar vesilesiyle birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı ruhunun kuvvetlendiğini, karşılıklı ziyaretlerle akrabalık, komşuluk ve dostluk duygularının güçlendiğini kaydetti.
     Bayramda kaybolan ümitlerin yeşerdiğini, solan yüzlerin canlandığını, kırık kalplerin onarıldığını, dargınların barıştığını, ölenlerin hatıralarının tazelenerek rahmetle anıldığını, belirten Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Hızlı kalkınma modelinin en etkili aracı işbirliğidir. Unutmamak gerekir ki, bu güzel ülke hepimizin. Tüm ortak ilke ve amaçlarımız bu güzel ülkenin gelişmesi ve güçlenmesi doğrultusunda olmalıdır. Valilik olarak tüm kamu kuruluşlarıyla ve halkımızla bütünleşerek, işbirliği içerisinde ilimize ve ülkemize hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle ilk bayramı Kayseri halkı ile yaşamanın mutluluğu içerisinde, tüm Kayserili hemşehrilerimin, mesai arkadaşlarımın ve değerli basın mensuplarının Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Vali Şerif Yılmazdan Kurban Bayramı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER