Vali Kolat, başarılı engelli sporcuları altınla

Vali Kolat, başarılı engelli sporcuları altınla ödüllendirdi


SİVAS (A.A) - Sivas Valisi Kolat, Hatayda düzenlenen Ferdi Kulüplerarası Bedensel Engelliler Türkiye Halter Şampiyonasında dereceye giren sporcuları Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.
     Vali Kolat, şampiyonada dereceye giren Sivas Bedensel Engelliler Spor Kulübü halter takımı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıçı makamında kabul etti.
     Hatayda 1-2 Haziran tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada 5 birincilik ve 2 ikincilik alan sporcuları kutlayan Vali Kolat, şunları kaydetti:
     Spor takımlarımız bizi oldukça sevindiren sonuçlar alıyor. Tabi bütün çabamız bu engellilerimizi de hayatın içinde görerek, onların bu engellerini daha tahammül edilebilir kılmaktır. Kabiliyet ve yeteneklerini ortaya çıkarmaları açısından bu fırsatların arkadaşlarımıza verilmesi gerekiyor. Bu fırsatlar verilirse arkadaşlarımız daha güzel başarılar elde edecekler. Sadece spor alanında değil, bütün hayatlarında engellerin ortadan kalkması ve hayatlarını rahatlıkla sürdürebilmeleri lazım. Bunun için kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine ve özel kuruluşlara sorumluluklar düşmektedir.
     Kolat, daha sonra dereceye giren sporculara Cumhuriyet altını hediye etti.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Emine Konuk
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Vali Kolat, başarılı engelli sporcuları altınla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER