Vali Kızılcık, Yaşar Doğuyu anma programına

Vali Kızılcık, Yaşar Doğuyu anma programına gelen heyeti kabul etti


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Türk güreşinin önemli isimlerinden Yaşar Doğuyu anmak için kente gelen heyeti kabul etti.
     Prof. Dr. Akif Ziyagil, beraberinde olimpiyat şampiyonu Mustafa Dağıstanlı, Milli güreşçi Yaşar Doğunun oğlu Muzaffer Doğu ve Eğitimci Yazar Ali Kemal Kastan, Vali Kızılcıkı makamında ziyaret etti.
     Yaşar Doğuyu rahmetle andıklarını ve unutulmayacak başarıları bulunduğunu belirten Vali Kızılcık, Bizler millet olarak bin yıllık geçmişimizle uluslararası arenada yüz akı olmuş devletimizi ve milletimizi en iyi şekilde temsil etmiş, değerlerimize sahip çıkmak durumundayız. Çünkü, Ulu Önder Atatürkün bize hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet yarışında marka isimlerin ve uluslararası başarılara imza atanların önemi çok büyüktür dedi.
     Olimpiyat Şampiyonu Mustafa Dağıstanlı, Ben hiç mağlup olmadan iki kez olimpiyat, dört kez de dünya şampiyonu oldum. Yaşar Doğu hocamız harp zamanına denk gelmeseydi öyle inanıyorum ki çok daha fazla şampiyonluklara imza atacaktı ifadelerini kullandı.
     Vali Kızılcık, ziyaretin anısına milli güreşçi Mustafa Dağıstanlı ve beraberindeki heyete plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Vali Kızılcık, Yaşar Doğuyu anma programına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER