Vali Kızılcık, otistik öğrenciler için yaptırılan

Vali Kızılcık, otistik öğrenciler için yaptırılan okul inşaatında incelemelerde bulundu


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, otistik öğrencilerin eğitim göreceği okulun inşaatında incelemelerde bulundu.
     Vali Kızılcık, beraberindeki Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi ile Vilayetler Hizmet Birliği tarafından Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü beldesinde yapımı devam eden okulun inşaatını gezdi.
     Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kızılcık, okulun 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceğini belirterek, şunları söyledi:
     Otistik engeli bulunan yavrularımız için Kaşüstünde yapılan okulumuzda çalışmalar tamamlanmak üzere. Yavrularımız yeni eğitim ve öğretim yılında bu okulda eğitimlerini almaya başlayacaklar. Okulumuz otistik engeli bulunan yavrularımıza birinci, ikinci ve üçüncü kademede hizmet verecek. Yavrularımızın en iyi hizmeti alması, biz devlet görevlilerinin birinci önceliğidir. Bu okulumuzda da otistik engeli bulunan yavrularımıza tam teşkilatlı bir eğitim kurumu ile hizmet verilecek.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Vali Kızılcık, otistik öğrenciler için yaptırılan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER