Vali Kızılcıkın yeni yıl mesajı

Vali Kızılcıkın yeni yıl mesajı


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Vali Kızılcık, mesajında, toplumsal hayatta daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diledi.
     Yeni yılda Trabzon ve Türkiyenin kalkınması, güçlenmesi, itibarının daha da yükselmesi ve Ulu Önder Atatürkün emrettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkması için daha çok çalışılması gerektiğini ifade eden Vali Kızılcık, şöyle devam etti:
     Trabzonlu hemşehrilerimle yeni yıla huzur, güven ve yeni umutlarla merhaba demenin heyecanını yaşıyorum. En büyük sermayemiz olan birlik ve beraberliğimizin yeni yılda da güçlenerek devam etmesini, halkımızın daha mutlu, huzurlu, güvenli günler yaşamasını diliyorum. Hoşgörünün benimsendiği, ihtilafların barışçı yollardan çözüme kavuşturulduğu, küresel sorunlar konusunda azami duyarlılık gösterildiği, terörden, şiddetten, silahlardan arınmış bir dünyada insanların refah, huzur ve mutluluk içinde yaşamasını diliyorum.
     Vali Kızılcık, kentin tarihi, kültürel zenginliği ve emsalsiz doğa güzellikleri yanında diğer ekonomik ve kültürel değerlerini de kullanarak gerçekleştirecekleri projelerle ilin marka kent haline gelmesinin en önemli hedefleri arasında yer aldığını kaydederek, herkese yeni yılın barış, huzur ve refah getirmesini diledi.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Vali Kızılcıkın yeni yıl mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER