Vali Güzeloğlu, ASİADı kabul etti

Vali Güzeloğlu, ASİADı kabul etti


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) yönetim kurulu başkanlığına seçilen Emin Rıdvan Oğuz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Güzeloğlu, ASİADın Mersin için önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade etti. Sürekli gelişen ve büyüyen Mersinde ASİADa daha büyük görevler ve sorumluluklar düştüğünü belirten Güzeloğlu, şunları kaydetti:
     ASİAD, ilimize ekonomik ve sosyal anlamda çok büyük katkılar sağlıyor. Yeni dönemde de keyifli bir işbirliği ve güç birliği sağlayacağımızdan eminim. ASİADın ilimizin gelişmesi ve kalkınması adına yapacakları çalışmaları destekleyeceğim.
     Mersin ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emin Rıdvan Oğuz ise, yönetim kurulu üye sayısını çeşitli sektörlerden kişilerle 7den 11e çıkardıklarını belirterek, Derneğimizi ülke içinde ve uluslararası arenada üyelerimiz adına en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olacağız. Valimizin de destekleriyle Mersinin gelişmesi ve kalkınması adına proje üreteceğiz dedi.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Vali Güzeloğlu, ASİADı kabul etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER