Vali Güvenç, Akçakalede Yaz Spor Okullarını

Vali Güvenç, Akçakalede Yaz Spor Okullarını açtı


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Akçakalede Yaz Spor Okullarının açılışını yaptı.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Akçakale Spor Salonunun yanında yer alan sentetik çim sahada gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Vali Güvenç, çocukların mutluluğu ve sevincini paylaşmak için ilçeye geldiğini söyledi.
     Projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Kaymakam Şefik Aygöle ve sıcağa rağmen tatil yapmadan çocuklara kurs veren öğretmenlere teşekkür eden Güvenç, kursiyerlere hitaben yaptığı konuşmada, Sizleri çok seviyoruz. İyi yetişmenizi, sporda, sanatta, eğitimde öncü ve lider öğrenciler olmanızı istiyoruz. Çok şükür bunu yapabilecek imkanlarımız artık var. Devletimiz sizler için paralar gönderiyor. Bizler de bunu sizler için harcamaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.
     Kaymakamlık tarafından kursiyerlere dağıtılan formaları inceleyen ve beğendiğini dile getiren Güvenç, bazı öğrencilere formalarını giydirdi.
     Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl ise ilçede spor tesislerinin yapılmasının üzerinden geçen 4 yılda çeşitli branşlarda kurslar açtıklarını söyledi.
    
     -Kızlar yüzme öğreniyor
    
     Vali Celalettin Güvenç, daha sonra yüzme kursu alan kız çocuklarını da ziyaret etti.
     Akçakale Tarım Lisesinde Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında sürdürülen Çocuklar Boğulmasın Havuzda Yüzebilsinler projesiyle yüzme kursu alan çocukları ziyaret eden Güvenç, burada kursiyerlerle bir sohbet edip, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Vali Güvenç, Akçakalede Yaz Spor Okullarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER