Vali Coşdan Ramazan Bayramı mesajı

Vali Coşdan Ramazan Bayramı mesajı


ADANA (A.A) - Vali Hüseyin Avni Coş, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Coş, tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak, bayramların sevincin ve mutluluğun yaşandığı, günlük hayatın getirdiği her türlü üzüntü ve dargınlığın unutulduğu, küskünlüklerin terk edildiği ve sevgiyle kucaklaşıldığı özel günler olduğunu vurguladı.
     Vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Coş, şunları kaydetti:
     Bu kutsal günleri fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Bu vesileyle, Myanmar Arakan Bölgesi halkının bayram sevinci ve coşkusunu yaşayamadığını, su, ilaç ve gıda gibi en temel ihtiyaçlarını bile teminde zorlandığını unutmamalı, onlara daha çok yardım eli uzatmalıyız.
     Vatandaşlarımızın bu bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli olan tedbirler alınmıştır. Bayram süresince görevi başında olan güvenlik, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Adanalı hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemize, milletimize ve İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini yüce Allahtan diliyorum.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Vali Coşdan Ramazan Bayramı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER