Vali Çınar, asfalt çalışmalarını inceledi

Vali Çınar, asfalt çalışmalarını inceledi


MUŞ (A.A) - Vali Ali Çınar, Muş Özel İdaresi tarafından köy yollarında başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi.
     Merkeze bağlı Çukurbağ, Durugöze ve Yedipınar grup köy yolunda yapılan asfalt çalışmaları inceleyen Vali Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl toplam 268 kilometre birinci kat asfalt yapmayı hedeflediklerini söyledi.
     İl Özel İdaresince standartlara uygun, kaliteli asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Vali Çınar, şöyle konuştu:
     Yol çalışmaları hızla devam etmekte. Muşun her karış toprağına ulaşım sağlanacak. Bunları yaptıkça köylerde yaşam daha güzel olacak. Bu yollar sayesinde, insanlar şehre göç etmek zorunda kalmayacak. Çünkü istediğinde rahatlıkla şehre ulaşabilecek. Tabi ki bu çalışmalar hükümetimizin, özel idaremizin, burada çalışan kardeşlerimizin gayretiyle oluyor. Bizler Muşun hizmetindeyiz. Bu yıl geçen yıldan kalan 168 kilometre yolda ve bu yıl programa alınan 100 kilometre yolda, birinci kat asfalt yapmayı planlıyoruz. 2012 yılı için toplam 268 kilometre birinci kat, 200 kilometre ikinci kat asfalt yapma hedefimiz var. Toplamda 468 kilometre yolda asfalt yapacağız. Bunlar Muş için küçümsenecek rakamlar değil.
     Vali Çınar, köylere verilen hizmetlerde Muş Özel İdaresinin üzerine aldığı sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vali Çınar, asfalt çalışmalarını inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER