Vali Cerrah, inşaatları inceledi

Vali Cerrah, inşaatları inceledi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, kadın konukevi ve engelliler rehabilitasyon merkezi inşaatında incelemede bulundu.
     Vali Cerrah, inceleme sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, inşaatların hızla devam ettiğini ve yıl sonunda her iki binanın da tamamlanacağını söyledi.
     Binaların bulunduğu alanın kompleks şeklinde kullanılacağını kaydeden Vali Cerrah, şunları kaydetti:
     Kadın konukevi ve engelliler rehabilitasyon merkezinin yanına ayrıca engelli bakım merkezi kurulmasını planlıyoruz. Kadın konukevinde 40 kadın barınabilecek. Dileğimiz, konukevine hiçbir zaman ihtiyaç duyulmamasın. Ama sosyal devlet anlayışı ile kadınların şiddete maruz kalması durumunda onları korumak ve güven altında olmalarını sağlamak için bu binayı yapmak zorundayız. Osmaniye-de yaklaşık 5 bin engelli vatandaş var. Onları evlerinden çıkarmak ve hayata daha çok katılımlarını sağlamak istiyoruz. Bu nedenle 100 engelli çocuğumuza hizmet verecek engelliler rehabilitasyon merkezimizi inşa ediyoruz. Bina içerisinde bulunan atölyeler, oyun alanları, spor salonu ile engelli vatandaşlarımıza daha iyi ve mutlu bir hayat sunmayı hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Vali Cerrah, inşaatları inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER