Vali Cerrah, basın mensuplarıyla buluştu

Vali Cerrah, basın mensuplarıyla buluştu


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, basın mensupları ile bir araya geldi.
     Cerrah, Osmaniye Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, kentteki gazeteci cemiyetleri başkanları, ajans muhabirleri, günlük ve haftalık gazete ile radyo ve televizyon temsilcileriyle bir araya geldi.
     Cerrah, burada yaptığı açıklamada, yıl sona ermeden basın mensuplarıyla bir araya gelmek istediğini önümüzdeki günlerde 2012 yılı değerlendirme toplantısı düzenleyeceğini belirtti.
     Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Cerrah, Suriyeli misafirler için kurulması planlanan ikinci bir kamp alanı ile ilgili soru üzerine şunları kaydetti:
     Bildiğiniz gibi Cevdetiye beldemizde, rakam değişmekle birlikte, 8 bin civarında misafirin barındığı bir konaklama merkezimiz var. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından ikinci bir kamp kurulması doğrultusunda bir talimat aldık ve bu talimat üzerine ikinci kamp alanı için yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Düziçi ilçemizde kampın kurulabileceği altyapı çalışmalarında zorluk çekmeyeceğimiz bir yer bulduk ve geçtiğimiz günlerde orada incelemelerde bulunduk. Eksiklerin belirlenmesi ve tamamlanması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Kamp tamamlandığında ilk etapta sanırım bin 500-2 bin civarında misafirimiz olacak orada. Diliyorum ki, biz bu kampı kurana kadar komşumuz Suriyede bu problemler biter ve kampın kurulmasına gerek kalmaz, Cevdetiye beldemizdeki konaklama merkezindeki Suriyeli misafirlerimizi de memleketlerine göndermiş oluruz.
     Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç ve İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de katıldı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ / Ömer Yıldız
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Vali Cerrah, basın mensuplarıyla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER