Vali Ayvaz, Son Suikast filminin

Vali Ayvaz, Son Suikast filminin oyuncularına kamera hediye etti


MARDİN (A.A) - Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Son Suikast filminin oyuncularına kamera hediye etti.
     Ayvaz, kısıtlı imkanlarla çekilen ve sosyal medyada tıklanma rekorları kıran Son Suikast filminin oyuncuları Halil İbrahim Çevik ve Davut Emanı kabul etti.
     Genç oyunculara 30 bin lira değerinde kamera ve ekipman hediye eden Vali Ayvaz, burada yaptığı konuşmada, gençlerden yeni projeler beklediğini belirterek, Artık malzemeler de geldiğine göre, daha profesyonel, güzel filmler bekliyoruz dedi.
     Filmin yönetmeni, senaristi ve oyuncusu Halil İbrahim Çevik de filmin her sahnesinde aksiyon bulunduğunu, aksiyon alanında Türkiyeyi daha ileriye taşımak istediklerini kaydetti.
     Vali Ayvaza verdiği destekten dolayı teşekkür eden Çevik, şunları söyledi:
     Yeni projelerimiz daha iyi olacak. Mardini ve Türkiyeyi daha iyi temsil edeceğiz. Mardinde sinemadan anlayan yetenekli gençler var ama kısıtlı imkanlardan dolayı bir şey yapamıyoruz. Filmin fragmanı yayımlandığı günden beri büyük ilgi çekiyor. Güneydoğu gençleri hep terörle anılıyor. Bizi taş atan gençler olarak biliyorlar. Böyle bir film yapmamız ezberleri bozdu. Artık kamera tutan, kalem tutan ve kitap tutan gençler olarak bilinmemiz gerekiyor.
    
     Muhabir: Abdulhalim Çelik / Şengül Oymak
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Vali Ayvaz, Son Suikast filminin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER