Vali Aydından şehit ailelerine bayram ziyareti

Vali Aydından şehit ailelerine bayram ziyareti


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Ahmet Aydın şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Aydın Şakar ve vakıf çalışanları ile birlikte geçici köy korucusu iken terör örgütü PKK tarafından 2004 yılında şehit edilen Mahmut Tunçun Doğan Mahallesindeki evini ziyaret etti.
     Tunç ailesinin sorunlarını dinleyen Vali Aydın, şehidin küçük oğlu Hüseyin Tunça çeşitli hediyeler verdi.
     Ziyaret sırasında duygulanan Aydın, vatanı için canını seve seve verenler olduğu sürece, ülkeyi hiç kimsenin bölmeye gücünün yetmeyeceğini söyledi.
     Aydın, Gurur ve kıvanç kaynağı olan şehit çocukları bizim çocuklarımızdır. Devlet olarak her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Devletimiz çok büyük ve güçlüdür dedi.
     Mahmut Tunçun eşi Hikmet Tunç ise, devletin bugüne kadar kendisini hiç yalnız bırakmadığını belirterek, hiç bir ihtiyaçları bulunmadığını söyledi.
     Çocukları için hayata tutunduğunu ifade eden Tunç, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Bu ilginiz olduğu sürece acımız bir nebze hafifliyor. Bundan böyle çocuklarımı okutup onlar için yaşayacağım. Allah devletimize zeval vermesin diye konuştu.
     Vali Aydın ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, Şehit ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Acılar paylaşıldıkça azalır. Kapım şehit ailelerine 24 saat açıktır. Her zaman yanınızdayız ifadelerini kullandı.
     Vali Aydın daha sonra, şehit eşleri Fatma Birsen, Heyifhan Bağa, Kamile Kaçmaz ve Ayşe Yeyreki de ziyaret etti.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Vali Aydından şehit ailelerine bayram ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER