Vali Arslandan yapımı süren çalışmalarla ilgili

Vali Arslandan yapımı süren çalışmalarla ilgili inceleme


BATMAN (A.A) - Batman Valisi Yılmaz Arslan, kentte yapımı süren çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Batman Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Arslana, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince çalışmalarla ilgili brifing verildi.
     Daha sonra Batman Üniversitesi kampüs alanında incelemelerde bulunan Vali Arslan, müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.
     Kredi ve Yurtlar Kurumu ile kentte yapımı süren okulları gezen Arslan, müteahhit firmadan çalışmaların hızlandırılmasını, yurtların diğer illerde yapımı süren yurtlarla aynı dönemde tamamlanmasını istedi.
     Vali Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar ile Milli Eğitim İl Müdürlüğüne bağlı yapımı devam eden inşaatları denetlemesinin ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşekin temelini attığı eğitim kampüsünü ziyaret etti.
     Arslan burada yaptığı açıklamada, bundan böyle tüm okul ihalelerine çevre düzenlemesi ve ihata duvarlarının da dahil edilmesi gerektiğini belirterek, İşini zamanında bitiren müteahhidin başımızın üstünde yeri var. Bundan sonra okul müdürleri enerjilerini sadece çocuklarımıza harcasınlar dedi.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Vali Arslandan yapımı süren çalışmalarla ilgili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER