Vali Altıparmak, il idare şube başkanları

Vali Altıparmak, il idare şube başkanları ile görüştü


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, il idare şube başkanları ile bir araya geldi.
     TEİAŞ Bölge 19. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Vali Altıparmak, Vali Yardımcıları Recep Yüksel, Ali Nazım Balcıoğlu, Mehmet Yavuz, Hakkı Loğoğlu ile birim amirleri katıldı.
     Vali Altıparmak, yaptığı konuşmada, toplantının birim amirlerinin birbirlerini tanımaları, koordinasyon ve işbirliği gerektirecek hususlarda aracıya gerek kalmadan yüz yüze görüşülerek sorunların çözümü anlamında önemli bir uygulama olduğunu, toplantıların yapılmasına devam edileceğini aktardı.
     Her bir kurumun yaptığı iş anlamında önemli olduğunu ifade eden Altıparmak, birimlerin kendi başına bir anlam ifade etmediğini, birinin kötü olup diğerinin iyi olma şansı olmayan birimlerin öneminin sistem içindeki yeri kadar olduğunu vurguladı.
     Kamu gücünün bir bütün olduğunu, işler yürütülürken her kurumun birbirine yardımcı olmak zorunda olduğunu kaydeden Altıparmak, şöyle konuştu:
     Maden ocakları ve taş ocakları doğayı inanılmaz şekilde tahrip ediyor. Bakıyorum, önünüze yazı geliyor. Kurumlarımız hemen bizce sakıncası yok yazısını yazıyor. O kadar acele etmeyin. Üçünüz, beşiniz tamam dediğiniz zaman diğerini ciddi manada sıkıntıya sokuyorsunuz. Çok acele etmeden, mümkün mertebe birbirinizi gözeterek, birbirinize yardımcı olarak ve işin patronu gibi davranın.
     Altıparmak, daha sonra toplantıya katılan birim amirlerinden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vali Altıparmak, il idare şube başkanları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER