Vali Altıparmak, 89. yıl dönümü kutlama

Vali Altıparmak, 89. yıl dönümü kutlama konserine katıldı


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Cumhuriyetin 89. yıl dönümü kutlama konserine katıldı.
     Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahmet Altıparmak, eşi Özden Altıparmak, Antalya Devlet Opera ve Balesi Korosu ile 3. Piyade Eğitim Tugayı ve Antalya Garnizon Komutanlığı Akdeniz Bölge Bandosunun birlikte düzenlediği Cumhuriyetin 89. yılının kutlandığı konsere katıldı.
     Haşim İşcan Kültür Merkezi opera sahnesindeki kutlama konserine Vali Altıparmakın yanı sıra Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz ve eşi Gülsüm Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdür ve Sanat Yönetmeni Nilay Genç Çebi, Baro Başkanı Avukat Zafer Köken, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
     Konserde orkestrayı Akdeniz Bölge Komutanlığı Bando Komutanı Binbaşı Hakan Çetin yönetti. Koro şefinin Mahir Seyrek olduğu gecede, solist olarak Ebru Kaptan, anlatıcı olarak ise Emre Aytekin sahne aldı. Carmen Uvertürü ile başlayan konserde solist Ebru Kaptan Yarim Senden Ayrılalı, Sabahın Seherinde, Bülbülüm Altın Kafeste, Ben Giderim Batuma, Laçin ve Aygız şarkılarını seslendirdi.
     Ardından bandonun çaldığı Harmandalı ve Çökertme Zeybeğinde Akdeniz Üniversitesi Zeybek ekibi danslarıyla izleyiciye gösteri sundu. Konserin son bölümünde ise ANTDOB Korosu sahne aldı. İlk olarak Plevne Marşını seslendiren koro sanatçıları performansları ile beğeni topladı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vali Altıparmak, 89. yıl dönümü kutlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER