Vali, gencin intihar etmesini engelledi

Vali, gencin intihar etmesini engelledi -Şanlıurfada çalıştığı şirketten haksız yere çıkarıldığı gerekçesiyle bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan işçiyi, Vali Celalettin Güvenç ikna etti


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada, çalıştığı şirketten haksız yere çıkarıldığını öne sürerek intihar girişiminde bulunan işçiyi Vali Celalettin Güvenç ikna etti.
     Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin temizlik işlerini yürüten şirkette çalışan İbrahim İ. (29), Harran Üniversitesi Caddesinde faaliyet gösteren şirkete ait binanın ikinci katına çıktı.
     Elindeki bıçakla zaman zaman kendine zarar vermeye çalışan İbrahim İ, işe iadesi için belediye yetkilileriyle görüşmek istediğini söyledi.
     Yaklaşık 5 saat binanın çatısında kalan İbrahim İye destek olmak amacıyla bazı işçiler de garajda toplandı.
     Polis ve belediye yetkililerin ikna çabalarına olumlu cevap vermeyen genci, olay yerinden geçen ve yoğunluğu fark edip aracından inen Vali Celalettin Güvenç ikna etmeye çalıştı.
     Vali Güvenç, ikna olarak itfaiye aracının merdiveniyle aşağı indirilen gençle bir süre görüştü ve işe yeniden alınması için belediye yetkilileriyle görüşeceğini söyledi. Bunun üzerine eyleme son veren işçi, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
     Vali Celalettin Güvenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, intihar girişimde bulunan işçi için belediye yetkilileriyle görüştüğünü ve tekrar işe alınacağını ifade etti.
     Açıklamanın ardından garajda toplanan işçiler de olaysız dağıldı.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Vali, gencin intihar etmesini engelledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER