Uzundan, Kaymakam Güldibine ziyaret

Uzundan, Kaymakam Güldibine ziyaret


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibini makamında ziyaret etti.
     Uzun, ziyarette yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarı olarak Türkiyenin her yerine yatırım yaptıklarını, Tarsusa bir üniversite kurulması için rapor hazırladıklarını belirtti.
     Hazırladıkları raporu Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Mersin milletvekillerine ileteceklerini kaydeden Uzun, şunları kaydetti:
     Ortak akıl ile Tarsusa üniversite kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Stratejik anlamda hiçbir hata yapmadan, amacımıza ulaşmak istiyoruz. Bölgemizin ekonomi, eğitim, kültür, sağlık gibi tüm alanlarda gelişip, daha çok kalkınmasını, halkımızın refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin yükselmesini istiyoruz.
     Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsusun bir üniversiteyi hakkettiğini söyledi.
     Güldibi, Tarsus Üniversitesi de sizlerin öncülüğünde hayata geçirilecektir. Hepimizin ortak çabası, Tarsus Üniversitesinin bir an önce kurulması diye konuştu.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Uzundan, Kaymakam Güldibine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER