Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik: Bugün Türkiyenin önüne ket koyanların, adalet önünde yargılanması aydınlık günler için bir başlangıçtır


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, darbelerin Türkiyenin demokratikleşme sürecini baltaladığını belirterek Bugün Türkiyenin önüne ket koyanların, adalet önünde yargılanması aydınlık günler için bir başlangıçtır dedi.
     Demokrasi Gönüllüleri Kulübü tarafından Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde Devlette ve İdarede Demokratikleşme konferansı yapıldı.
     Uşak Üniversitesi Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Osman Tekir ile Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin Akkaş konuşmacı olarak katıldığı konferansın açılışında konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Türkiyenin demokratikleşmede son yıllarda önemli adımlar attığını ifade etti.
     Prof. Dr. Çelik, Darbeler demokratikleşme sürecini baltalamıştır. Bugün Türkiyenin önüne ket koyanların, adalet önünde yargılanması aydınlık günler için bir başlangıçtır. Günümüzde demokratikleşme çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir dedi.
     (SON-SER-BAH)
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER