Uşak Üniversitesine Adalet Meslek Yüksekokulu açılacak

Uşak Üniversitesine Adalet Meslek Yüksekokulu açılacak


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, üniversitelerine Adalet Meslek Yüksekokulu kurulması konusundaki teklifin kabul edildiğini bildirdi.
     Rektör Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, YÖK Genel Kurulunun, üniversite bünyesinde Adalet Meslek Yüksekokulu kurulması konusundaki teklifi kabul ettiğini bildirdi.
     Adalet Meslek Yüksek Yüksekokulu ile Uşak Üniversitesindeki meslek yüksekokulu sayısının dokuza yükseleceğini kaydeden Çelik, Adalet Meslek Yüksekokulunun açılmasıyla, kurmayı planladıkları Hukuk Fakültesinin alt yapısını oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.
     Prof. Dr. Çelik şunları kaydetti:
     Üniversitemizde Adalet Meslek Yüksekokulunun kurulma kararı ile 7 fakülte, 2 yüksekokul, 9 meslek yüksekokulu, 2 enstitü, 10 uygulama ve araştırma merkezi ile rektörlüğe bağlı 5 bölüm başkanlığı oluşmuş durumda. Uşak Üniversitesi olarak şehrin, bölgenin ve ülkemizin ihtiyaçlarına yönelik bölüm ve programlar açıyoruz. Doğru adımları atarak gelişmeyi ve büyümeyi istiyoruz. Yaptığımız her çalışma öncelikle öğrencilerimiz için. Tercih edilen bir üniversite olma isteğimiz bütün çalışmalarımıza yansımaktadır. Bugün ve gelecekteki olası gelişmeleri öngören, değişikliklere hızla ayak uyduran ve öncülük eden bir üniversite olmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesine Adalet Meslek Yüksekokulu açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER