Uşakta polis hırsız kovalamacası

Uşakta polis hırsız kovalamacası -Kovalamaca sırasında bir vatandaşın başından vurularak yaralanması sonucu mahalle sakinleri ile polis arasında arbede yaşandı -Arbede sırasında da bir polis ile bir vatandaş yaralandı (Fo


UŞAK (A.A) - Uşakta hırsızları kovalayan polisin tabancasından çıkan kurşunla bir mahalle sakininin başından yaralandığı iddia edildi. Mahalle sakinleri ile polis arasında yaşanan arbedede ise biri polis memuru olmak üzere iki kişi yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1. Çam Sokakta hırsızlık ihbarı alan Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki 34 TD 0934 plakalı bir kamyonetin kasasında çalıntı mallar olduğunu tespit etti. Araç içerisindeki 2 kişinin kaçmaya başlamasıyla polis zanlıları takibe aldı.
     İddiaya göre, kovalamaca sırasında polislerden birinin tabancasından çıkan kurşun, mahalle sakini Kenan Kapısızın (28) başına isabet etti. Olayın ardından toplanan mahalle sakinleriyle polis arasında yaşanan arbedede bir polis memuru ile Hüseyin Göçeroğlu isimli vatandaş yaralandı.
     Kapısızın tedavi gördüğü Uşak Devlet Hastanesi önünde toplanan yakınları ile polis arasında tekrar arbede yaşandı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, biber gazı ve cop kullanarak kalabalığı dağıttı.
     Kenan Kapısız, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken olaylarda yaralanan polis memuru Medical Park Uşak Hastanesinde, Hüseyin Göçeroğlu da Uşak Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
     Olaylarda 4 kişi gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Uşakta polis hırsız kovalamacası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER